BESTE FOTO ‘SLEEN IN BEELD’  IS BEKEND!

De stemmen zijn geteld.

Na 8 succesvolle dagen foto expositie in het MFC kwam het aantal geldige stemmen uit op 518!

Voorwaar een mooie opkomst voor de tentoonstelling, zeker omdat ook er ook mensen niet konden kiezen en dus geen stem hebben uitgebracht…

De keuze wat de mooiste foto was is zeer gevarieerd.

Op 70 van de ruim 90 foto’s is een of meerdere stemmen uitgebracht.

Wat weer aangeeft dat foto’s emoties oproepen en die zijn voor iedereen verschillend.

 

De winnende foto’s zijn:

Op nummer 3: ‘Zonsondergang’ van Thea Geugies met 53 stemmen

Op nummer 2: ‘Paarden in de sneeuw’ van Thea Geugies met 62 stemmen

Op nummer 1: ‘Paard in de paardenbloemen’ van Thea Geugies met 75 stemmen.

 

Onbetwiste winnares is duidelijk Thea Geugies. De felicitaties en de ‘eeuwige roem’

heeft ze inmiddels ontvangen en komen haar toe.

 

 

 

 

FOTO EXPOSITIE ‘SLEEN IN BEELD’

Van zaterdag 28 april t/m zondag 6 mei organiseert de vereniging van amateur fotografen Sleen (VAFS) een grote foto expositie in het MFC op de Brink in Sleen. Prominente plekken in het fotogenieke brinkdorp zijn vastgelegd en hebben geresulteerd in een selectie van ca. 100 foto’s.

De expositie heeft de alleszeggende naam ‘Sleen in Beeld’ gekregen en zal in de gratis ter beschikking gestelde ruimte van het MFC (het voormalige stadhuis van Sleen) ten toon worden gesteld.

Dankzij bijdragen van de Gemeente Coevorden, Leefbaarheidsfonds Vitaal, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Rabobank is het mogelijk dat deze expositie doorgang kan vinden. Tevens hebben MeDi Decoration, bloemenboetiek Henriette en de dames van de tuinclub hun medewerking  toegezegd om de expositie met bloemdecoraties aan te kleden.

Op zaterdag 28 april zal de opening verricht worden door Harm Dijkstra (Harm en Roelof) en is het programma Hemmeltied van RTV Drenthe aanwezig in het MFC voor de rechtstreekse uitzending. Direct na de uitzending om 12:00 uur is de tentoonstelling vrij toegankelijk voor het publiek.

Tot en met zondag 6 mei, elke dag van 12:00 uur tot 17:00 uur kunt u gratis komen genieten van de mooie foto’s. Ook is de mogelijkheid om een keuze te maken welke foto u de beste vindt. Aan het eind van de expositie wordt de foto met de meeste stemmen de winnaar van de expositie en krijgt de fotograaf ‘eeuwige roem’.