Nieuw seizoen fotoclub Sleen! Nieuwe leden welkom!

De eerste maandag van september begint het nieuwe seizoen van de amateur fotoclub van Sleen (VAFS) met haar maandelijkse bijeenkomst in het MFC in Sleen ( altijd de 1e maandag van de maand sept. / juni). Elke maand is er een thema waar de leden een foto van kunnen maken en deze foto’s worden in de groep besproken en beoordeeld (opbouwende kritiek!). Zo leren we van elkaar en brengen we de fotokennis naar een hoger niveau. 

Uiteraard wordt er ook wat aan techniek gedaan. Hoewel de basis bij de leden wel aanwezig is wordt toch regelmatig deze kennis opgepoetst. Ook worden er regelmatig sprekers uitgenodigd die over fotografie vertellen en uit eigen werk foto’s laten zien. Leerzaam en leuk. Een keer per jaar kunt u uw monitor laten kalibreren met behulp van Colorvision spiderexpresII.  U kunt uw foto’s publiceren op onze website onze webmasters doen het voor u.

Buiten fotograferen met elkaar is weer heel anders en we proberen 2 excursies per jaar te organiseren en ook dan weer van elkaar te leren, maar ook gezellig samen te zijn.

Er zijn nog steeds genoeg ideeën en plannen voor de toekomst. We kunnen weer leden gebruiken!! Kom een keer naar de maandelijkse clubavond om in onze keuken te kijken! Een keer vrijblijvend. 

Neem contact op met onze secretaris, Ben Ruwen

E-mailen  vafs.sleen@gmail.com